Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hyvä Olo Personal Trainer - Sinun henkilökohtainen valmentajasi!

 

 Huomaatko usein miettiväsi miten saisit itsesi liikkeelle, kuinka uskaltaisit lähteä kuntosalille, miten saisit painosi hallintaan, kuinka saada liikunta osaksi omaa elämää, kuinka ylipäätänsä saisi itsensä tekemään edes jotain? Kaipaatko jopa kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta?

 

Me Hyvä Olon Personal Trainerit emme laita ihmisiä yhteen muottiin vaan me haluamme palvella nimenomaan sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän takia jokainen asiakas on meille uniikki! Tulet juuri sellaisena kuin olet ja tämän jälkeen me aloitamme yhdessä taipaleen jossa sinun toiveesi, unelmasi, tavoitteesi ovat yhteinen määränpäämme. 

 

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä sinun tarpeitasi henkilökohtaisella tapaamisella. Tärkeintä on, että otat sen ensimmäisen askeleen kohti sinun hyvinvointiasi!

 

Liikuntastudio Hyvä Olossa toimii kolme Trainer4You:n lisensoimaa Personal Traineria. Jokainen meistä on myös Hyvinvointivalmentaja sekä Kuntosalivalmentaja:

 

PT SariPT Sari

Sari Kiviharju, sari@liikuntastudiohyvaolo.fi
Haluan auttaa sinua löytämään elämääsi hyvää oloa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia liikunnan ja ravinnon kautta. Kannatan pysyviä elämäntapamuutoksia, toteutettuna askel kerrallaan, pikakuurien ja nopeiden dieettien sijaan. Mikäli tuntuu, että haluaisit pieniä tai isoja muutoksia elämääsi, mutta et ole aivan varma miten niitä lähtisit toteuttamaan niin ota minuun yhteyttä! Minä autan sinua.

Vahvuusalueet: lihasmassan ja lihasvoiman kehittäminen, ravinto ja painonhallinta

 

 

 

 

 

 

 

PT MiiaPT Miia

Miia Mänttäri, miia@liikuntastudiohyvaolo.fi

Liikunta on kulkenut aina elämässäni mukana tuottamassa positiivista energiaa. Lajitaustaa löytyy maastohiihdosta yleisurheiluun ja juoksusta pesäpalloon. Olen myös kirjoittanut omia henkilökohtaisia kokemuksia raskausajan liikunnasta Anneli Päivänsaran, Liikunnallisen äidin käsikirjaan (Art House, 2013). Valmentajana ja ohjaajana olen energisoiva, motivoiva, kannustava ja vaativan perusteellinen, mutta ilman otsaryppyjä. Hyvä treeni, parempi mieli!

Vahvuusalueet: kestävyysharjoittelu, raskausajan ja sen jälkeinen liikunta, ravinto ja painonhallinta

 

 

 

 

 

PT Ann-MariePT Ann-Marie

Ann-Marie Nordström, ann-marie@liikuntastudiohyvaolo.fi 

Mietitkö usein, että mistä lähtisin liikkeelle? Miten minun tulisi liikkua? Syönkö oikein? Miten saisin motivaatiota parantaa omaa hyvinvointiani? Ei hätää, ota yhteyttä minuun ja lähdetään yhteiselle matkalle kohti sinun tavoitteitasi. Haluan saada ihmiset liikkumaan, pienin tai isoin askelin - tärkeintä on, että jokainen kokee liikkumisen ilon ja sen tuoman hyvän olon. 

Vahvuusalueet: painonhallinta, hyvinvointi, liikunnan aloittajat

 

 

 

 

 

 


 

Lue lisää Hyvä Olo Personal Trainer tuotteista tästä ja pienryhmävalmennuksista tästä.